Miljøzonerne i Ludwigsburg og det omkringliggende område

Påkrævet type miljømærke i Ludwigsburg og det omkringliggende område: grøn

Green Badge Bremen

 

Du kan få mere information om miljømærketyper i afsnittet Miljømærketyper.

 

Datoen for indførelse af miljøzonerne i Ludwigsburg og det omkringliggende område

  • Siden den 1/1-2013 – har det kun været tilladt at køre ind i miljøzonen hvis man har et køretøj med et grønt miljømærke

 

Kort over lavemissionszonen i Ludwigsburg og det omkringliggende område

Hent rutevejledning

vis muligheder skjul indstillinger

 

Grøn zone i Ludwigsburg og omegn, Tyskland

Siden den 1/1-2013 kræver Ludwigsburg og byerne fra samme region - Markgröningen, Pleidelsheim, Ingersheim, Freiberg am Neckar, Kornwestheim & Remseck, Asperg, Möglingen, Tamm og Bietigheim-Bissingen – at køretøjer skal have det grønne miljømærke for at kunne køre derind. Formålet med zonen er at forbedre luftkvaliteten i de enkelte kommuner og i hele regionen ved at reducere forureningen fra mindre miljøvenlige køretøjer. Det er at krav at placere klistermærket i forruden, og gælder både tyske og udenlandske chauffører.

Hvilke typer køretøjer gælder det?

Forpligtelsen til at have miljømærket gælder for både tyske og udenlandske personbiler (M1). autocampere (M1); store campingvogne (M1); minibusser (M2) busser (M3) små varevogne (N1) store varevogne (N2) lastbiler (N2) og tunge lastvogne (N3).

 

Kørsel i Ludwigsburg og det omkringliggende område

Skal du til Ludwigsburg og det omkringliggende område med bilen?

Siden januar 2013 skal både tyske og udenlandske chauffører have det grønne miljømærke for at komme ind i Ludwigsburg og det omkringliggende område. Det vil sige at det kun er tilladt at køre ind med et køretøj der forurener luften meget lidt, og hører under emissionsklasserne Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (benzin). Manglende overholdelse af disse regler straffes i Tyskland med en bøde på 80 €.
Lavemissionszonen Ludwigsburg og det omkringliggende område omfatter andre byer i regionen, navnlig Markgröningen, Pleidelsheim, Ingersheim, Freiberg am Neckar, Kornwestheim&Remseck, Asperg, Möglingen, Tamm og Bietigheim-Bissingen.

Bestil dit miljømærke for at få adgang til Ludwigsburg og det omkringliggende område og få gratis fragt!

Pladen har ubegrænset gyldighed og skal placeres i nederste højre hjørne af forruden.

REJSER DU TIL Ludwigsburg og omegn MED BIL

Få et miljømærke med GRATIS fragt.