FAQ

1) Hvornår og hvordan modtager jeg mit miljømærke?

Vi sender brevet den følgende hverdag efter vi har modtaget din betaling. Mærket sendes med post fra Berlin som standardpost. Vi garanterer at du modtager miljømærket indenfor 7 dage.

 

2) Sælger I officielle autoriserede tyske miljømærker?

Ja, bestemt. Hvert klistermærke udstedes med certificeringsnummer. Mærkerne udstedes af officielt institut i Tyskland.

 

3) Skal jeg bruge et miljømærke når jeg rejser til Dresden?

Nej, det skal du ikke. De overvejer dog at etablere en grøn zone i nær fremtid. Hvis du ikke er sikker, bedes du tjekke her hvor du skal bruge mærket for øjeblikket.

 

4) Jeg købte en brugt bil fra Tyskland og den har allerede et miljømærke udstedt på den gamle nummerplade. Jeg skal have en ny nummerplade, kan jeg beholde det gamle mærke?

Nej, desværre er dette ikke en mulighed. Hvert udstedt mærke er forbundet med en bestemt nummerplade. Du kan nemt bestille nyt mærke her.

 

5) Kan jeg bruge et allerede udstedt mærke til en anden bil?

Nej, desværre er dette ikke en mulighed. Hvert udstedt mærke er forbundet med en bestemt nummerplade. Du kan være nødt til at betale en bøde på op til 80 euro

 

6) Hvor længe er det gyldigt?

Dit mærke har livstidsgyldighed.

 

7) Er det også muligt at bestille et miljømærke til en lastbil?

Ja, det er det. Gå venligst til afsnittet oprette en bestilling.

 

8) Jeg vil gerne bestille flere mærker til mit firma, er det muligt? Kan jeg bestille alle på en gang?

Ja, kontakt os venligst på my@environmentalbadge.com – skriv blot hvor mange biler du skal have mærker til og send os venligst et foto eller en scanning af dine indregistreringspapirer. Vi vil omgående sende dig betalingsinformationer.