Miljøzonen Wuppertal

Påkrævet type miljømærke i Wuppertal: grøn

Green Badge Bremen

 

Du kan få mere information om miljømærketyper i afsnittet Miljømærketyper.

 

Datoen for indførelsen af miljøzonerne i Wuppertal

  • siden den 1/3-2011 – har det kun været tilladt at køre ind i miljøzonen hvis man har et køretøj med et gult eller grønt miljømærke
  • siden den 1/7-2014 – har det kun været tilladt at køre ind i miljøzonen hvis man har et køretøj med et grønt miljømærke

 

Kort over lavemissionszonen i Wuppertal

Hent rutevejledning

vis muligheder skjul indstillinger

 

Grøn zone i Wuppertal, Tyskland

Wuppertal, samt hele industriområdet i Ruhr, har gradvist strammet reglerne på grund af en stigning i luftforurening. Lavemissionszonen blev indført tilbage i 2011, og siden den 1/7-2014 er det kun personbiler og lastbiler med et grønt miljømærke, der har fået adgang. Restriktionerne gælder for både tyske og udenlandske biler.

Hvilke typer køretøjer gælder det?

Forpligtelsen til at have miljømærket gælder for både tyske og udenlandske personbiler (M1). autocampere (M1); store campingvogne (M1); minibusser (M2) busser (M3) små varevogne (N1) store varevogne (N2) lastbiler (N2) og tunge lastvogne (N3).

 

Kørsel i Wuppertal

Skal du til Wuppertal med bilen?

Siden den 1/7-2014 er adgang til Wuppertal og Ruhr-industriområdet kun tilladt på betingelse af, at der anbringes et grønt miljøklistermærke på forruden. Det vil sige at det kun er tilladt at køre ind med et køretøj der forurener luften meget lidt, og hører under emissionsklasserne Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (benzin). Manglende overholdelse af disse regler straffes i Tyskland med en bøde på 80 €.
Wuppertal er en del af Ruhrs lavemissionszone, som omfatter byer som Dortmund, Essen og Hagen, samt vigtige motorveje mellem dem. Wuppertal-zonen omfatter ikke kun byen, men også Vohwinkel-distriktet og de omkringliggende landsbyer Elberfeld-West, Uellendahl / Katernberg, Elberfeld, Barmen, Oberbarmen, Heckinghausen og Langerfeld.

Bestil dit miljømærke for at få adgang til Wuppertal og få gratis fragt!

Pladen har ubegrænset gyldighed og skal placeres i nederste højre hjørne af forruden.

REJSER DU TIL Wuppertal MED BIL

Få et miljømærke med GRATIS fragt.