Miljøzonen i Regensburg

Påkrævet type miljømærke i Regensburg: grøn

Green Badge Bremen

 

Du kan få mere information om miljømærketyper i afsnittet Miljømærketyper.

 

Datoen for indførelsen af miljøzonerne i Regensburg

  • Siden den 5/1-2018 – har det kun været tilladt at køre ind i miljøzonen hvis man har et køretøj med et grønt miljømærke

 

Kort over lavemissionszonen i Regensburg

Hent rutevejledning

vis muligheder skjul indstillinger

 

Grøn zone i Regensburg, Tyskland

Lavemissionszonen i Regensburg er en af de nyeste i Tyskland. Årsagen til indførelsen var at byen havde for meget forurening i de seneste år.
I 2018 blev der derfor indført en lavemissionszone med de strengeste betingelser i Regensburg, hvor kun førere med et grønt miljømærke placeret på forruden på en personbil eller en lastbil må køre.

Hvilke typer køretøjer gælder det?

Forpligtelsen til at have miljømærket gælder for både tyske og udenlandske personbiler (M1). autocampere (M1); store campingvogne (M1); minibusser (M2) busser (M3) små varevogne (N1) store varevogne (N2) lastbiler (N2) og tunge lastvogne (N3).

 

Kørsel i Regensburg

Skal du til Regensburg med bilen?

Siden den 15/1-2018 skal både tyske og udenlandske chauffører have det grønne miljømærke for at komme ind i Regensburg. Det vil sige at det kun er tilladt at køre ind med et køretøj der forurener luften meget lidt, og hører under emissionsklasserne Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (benzin). Manglende overholdelse af disse regler straffes i Tyskland med en bøde på 80 €.
Lavemissionszonen i Regensburg omfatter byens centrale, historiske område, herunder Thurn- og Taxis Slot og parken. Omvendt er Fridenstraße-motorvejen og Stadtamhof ikke omfattet af lavemissionszonen.

Bestil dit miljømærke for at få adgang til Regensburg og få gratis fragt!

Pladen har ubegrænset gyldighed og skal placeres i nederste højre hjørne af forruden.

REJSER DU TIL Regensburg MED BIL

Få et miljømærke med GRATIS fragt.