Miljøzonen i Offenbach am Main

Påkrævet type miljømærke i Offenbach am Main: grøn

Green Badge Bremen

 

Du kan få mere information om miljømærketyper i afsnittet Miljømærketyper.

 

Datoen for indførelsen af miljøzonerne i Offenbach am Main

  • Siden den 1/1-2015 – har det kun været tilladt at køre ind i miljøzonen hvis man har et køretøj med et grønt miljømærke

 

Kort over Offenbach am Main lavemissionszone

Hent rutevejledning

vis muligheder skjul indstillinger

 

Grøn zone i Offenbach am Main, Tyskland

Den 1/1-2015 etablerede man lavemissionszonen i Offenbach am Main, som havde til formål at begrænse adgang til byen, for alle de biler der forurener luften for meget. Siden denne dato er det kun tyske og udenlandske køretøjer med et gyldigt grønt miljømærke placeret på forruden der kan komme ind i Offenbach am Main og de fleste andre tyske byer.

Hvilke typer køretøjer gælder det?

Forpligtelsen til at have miljømærket gælder for både tyske og udenlandske personbiler (M1). autocampere (M1); store campingvogne (M1); minibusser (M2) busser (M3) små varevogne (N1) store varevogne (N2) lastbiler (N2) og tunge lastvogne (N3).

 

Kørsel i Offenbach am Main

Skal du til Offenbach am Main i bil?

Siden den 1/1-2015 skal du have et gyldigt grønt miljømærke mærke på forruden, hvis du planlægger at køre til Offenbach am Main i Hessen. Det vil sige at det kun er tilladt at køre ind med et køretøj der forurener luften meget lidt, og hører under emissionsklasserne Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (benzin). Manglende overholdelse af disse regler straffes i Tyskland med en bøde på 80 €.
Lavemissionszonen i Offenbach am Main dækker hele byen, da den grænser op mod syd ved motorvej A3, i vest ved A661 og i nord af Main-floden.

Bestil dit miljømærke for at få adgang til Offenbach am Main og få gratis fragt!

Pladen har ubegrænset gyldighed og skal placeres i nederste højre hjørne af forruden.

REJSER DU TIL Offenbach am Main MED BIL

Få et miljømærke med GRATIS fragt.