Miljøzonen i Münster

Påkrævet type miljømærke i Münster: grøn

Green Badge Bremen

 

Du kan få mere information om miljømærketyper i afsnittet Miljømærketyper.

 

Datoen for indførelsen af miljøzonerne i Münster

  • Siden den 1/1-2011 – har det kun været tilladt at køre ind i miljøzonen hvis man har et køretøj med et grønt miljømærke

 

Kort over lavemissionszonen i Münster

Hent rutevejledning

vis muligheder skjul indstillinger

 

Grøn zone i Münster, Tyskland

Siden den 1/1-2010 indførte Münster samt andre byer og kommuner i Ruhr-området en lavemissionszone i deres område. Det er således kun biler med den laveste indvirkning på luftforureningen der må køre ind. Alle biler er forpligtet til at putte et grønt miljøklistermærke på forruden.

Hvilke typer køretøjer gælder det?

Forpligtelsen til at have miljømærket gælder for både tyske og udenlandske personbiler (M1). autocampere (M1); store campingvogne (M1); minibusser (M2) busser (M3) små varevogne (N1) store varevogne (N2) lastbiler (N2) og tunge lastvogne (N3).

 

Kørsel i Münster

Skal du til Münster med bilen?

For at komme ind i byerne og kommunerne i Ruhr-industriområdet skal førere af både tyske og udenlandske køretøjer have et grønt miljømærke. Dette har været gældende i Münster siden den 1/1-2010.
Det vil sige at det kun er tilladt at køre ind med et køretøj der forurener luften meget lidt, og hører under emissionsklasserne Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (benzin). Manglende overholdelse af disse regler straffes i Tyskland med en bøde på 80 €.
Münster er en del af den bredere Ruhr-lavemissionszone, der omfatter byer som Dortmund, Essen og Hagen, samt vigtige motorvejsforbindelse. Selve Münster-zonen omfatter den centrale del af byen.

Bestil dit miljømærke for at få adgang til Münster og få gratis fragt!

Pladen har ubegrænset gyldighed og skal placeres i nederste højre hjørne af forruden.

REJSER DU TIL Münster MED BIL

Få et miljømærke med GRATIS fragt.