Miljøzonen i Mannheim

Påkrævet type miljømærke i Mannheim: grøn

Green Badge Bremen

 

Du kan få mere information om miljømærketyper i afsnittet Miljømærketyper.

 

Datoen for indførelsen af miljøzonerne i Mannheim

  • Siden den 1/1-2013 – har det kun været tilladt at køre ind i miljøzonen hvis man har et køretøj med et grønt miljømærke

 

Kort over lavemissionszonen i Mannheim

Hent rutevejledning

vis muligheder skjul indstillinger

 

Grøn zone i Mannheim, Tyskland

Mannheim indførte en lavemissionszone tilbage i 2008 og har gradvist strammet betingelserne for emissionsklassen. Formålet med zonen er at reducere forurening ved at forhindre de køretøjer der forurener mest i at komme ind. Siden den 1/1-2013 har det kun været tilladt for køretøjer med et gyldigt grønt miljømærke at køre ind i Mannheim.

Hvilke typer køretøjer gælder det?

Forpligtelsen til at have miljømærket gælder for både tyske og udenlandske personbiler (M1). autocampere (M1); store campingvogne (M1); minibusser (M2) busser (M3) små varevogne (N1) store varevogne (N2) lastbiler (N2) og tunge lastvogne (N3).

 

Kørsel i Mannheim

Skal du til Mannheim med bilen?

Siden den 1/1-2013, har det været et krav for alle biler at have det grønne miljømærke for at kunne køre ind i Mannheim. Det vil sige at det kun er tilladt at køre ind med et køretøj der forurener luften meget lidt, og hører under emissionsklasserne Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (benzin). Manglende overholdelse af disse regler straffes i Tyskland med en bøde på 80 €.
Lavemissionszonen i Mannheim omfatter de centrale dele af byen, herunder Quadrate, Oststadt, Schwetzingerstadt, Neckarstadt og Jungbusch.

Bestil dit miljømærke for at få adgang til Mannheim og få gratis fragt!

Pladen har ubegrænset gyldighed og skal placeres i nederste højre hjørne af forruden.

REJSER DU TIL Mannheim MED BIL

Få et miljømærke med GRATIS fragt.