Miljøzonen i Magdeburg

Påkrævet type miljømærke i Magdeburg: grøn

Green Badge Bremen

 
Du kan få mere information om miljømærketyper i afsnittet Miljømærketyper.

 

Datoen for indførelsen af miljøzonerne i Magdeburg

  • Siden den 1/9-2011 – har det kun været tilladt at køre ind i miljøzonen hvis man har et køretøj med et grønt miljømærke

 

Kort over lavemissionszonen i Magdeburg

Hent rutevejledning

vis muligheder skjul indstillinger

 

Grøn zone i Magdeburg, Tyskland

Allerede i 2011 besluttede Magdeburg at indføre et lavemissionsområde for at reducere forureningen og forbedre borgernes livskvalitet. Derfor har det været et krav siden den 1/9-2011 for både tyske og udenlandske køretøjer at have et gyldigt grønt mærke for at kunne køre ind i byen.

Hvilke typer køretøjer gælder det?

Forpligtelsen til at have miljømærket gælder for både tyske og udenlandske personbiler (M1). autocampere (M1); store campingvogne (M1); minibusser (M2) busser (M3) små varevogne (N1) store varevogne (N2) lastbiler (N2) og tunge lastvogne (N3).

 

Kørsel i Magdeburg

Skal du til Magdeburg med bilen?

Fra den 1/9-2011 skal både tyske og udenlandske biler have et grønt klistermærke i forruden, hvis de vil køre ind i Magdeburg. Det vil sige at det kun er tilladt at køre ind med et køretøj der forurener luften meget lidt, og hører under emissionsklasserne Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (benzin). Manglende overholdelse af disse regler straffes i Tyskland med en bøde på 80 €.
Magdeburgs lavemissionszone grænser op til følgende veje: Albert-Vater-Straße (B1) og Walther-Rathenau-Straße i nord. Schleinufer og Steubenallee i øst; Erich-Weinert-Straße og Am Fuchsberg samt Europa-, Vest- og Südring i syd. B71 motorvejen der krydser byen fra nord til syd er ikke en del af lavemissionszonen.

Bestil dit miljømærke for at få adgang til Magdeburg og få gratis fragt!

Pladen har ubegrænset gyldighed og skal placeres i nederste højre hjørne af forruden.

REJSER DU TIL Magdeburg MED BIL

Få et miljømærke med GRATIS fragt.