Miljøzonen i Limburg

Påkrævet type miljømærke i Limburg: grøn

Green Badge Bremen

 

Du kan få mere information om miljømærketyper i afsnittet Miljømærketyper.

 

Datoen for indførelsen af miljøzonerne i Limburg

  • Siden den 1/2-2018 – har det kun været tilladt at køre ind i miljøzonen hvis man har et køretøj med et grønt miljømærke

 

Kort over lavemissionszonen i Limburg

Hent rutevejledning

vis muligheder skjul indstillinger

 

Grøn zone i Limburg, Tyskland

Limburg er en af de mest belastede tyske byer med hensyn til nitrogenoxider og andre forurenende stoffer, der hovedsagelig produceres af tung trafik og mindre miljøvenlige køretøjer. Formålet med lavemissionszonen er at forhindre køretøjer der forurener meget i at komme ind i byen, og dermed forringe luftkvaliteten. Restriktionerne gælder for biler og lastbiler.
Derfor, har det siden den 1/2-2018 kun været muligt for biler med et gyldigt grønt miljømærke, at komme ind i byen.

Hvilke typer køretøjer gælder det?

Forpligtelsen til at have miljømærket gælder for både tyske og udenlandske personbiler (M1). autocampere (M1); store campingvogne (M1); minibusser (M2) busser (M3) små varevogne (N1) store varevogne (N2) lastbiler (N2) og tunge lastvogne (N3).

 

Kørsel i Limburg

Skal du til Limburg med bilen?

Siden den 1/2-2019 har det kun været tilladt at køre ind i byen hvis man placerer det grønne miljømærke i forruden. Det vil sige at det kun er tilladt at køre ind med et køretøj der forurener luften meget lidt, og hører under emissionsklasserne Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (benzin). Det gælder både for tyske biler og for udenlandske biler. Manglende overholdelse af disse regler straffes i Tyskland med en bøde på 80 €. Lavemissionszonen i Limburg gælder ikke på motorvej A3, B8 fra nordøst til Limburg-Nord-krydset og de nordlige forbindelser B49 og B54.

Bestil dit miljømærke for at få adgang til Limburg og få gratis fragt!

Pladen har ubegrænset gyldighed og skal placeres i nederste højre hjørne af forruden.

REJSER DU TIL Limburg MED BIL

Få et miljømærke med GRATIS fragt.