Miljøzone Toulouse

Grøn zone Toulouse

Påkrævet type miljøklistermærke i Toulouse: I det mindste Crit'Air 5

CritAir sticker France

 

Du kan læse mere om de forskellige typer miljømærker i sektionen Miljømærketyper.

 

Miljøzone Toulouse

D. 27. november 2017 blev nød-lavemissionszonen (ZPA) introduceret i Toulouse. Både franske og udenlandske bilister kan kun få adgang til den aktiverede lavemissionszone med en gyldig Crit'Air-plade. Det er endnu ikke offentliggjort, hvilket køretøjsklasser der vil få adgangsforbud. Vi giver dig opdaterede informationer i tide.

Ligesom TysklandØstrig og andre europæiske byer går Frankrig efter at forbedre miljøet og livskvaliteten for indbyggerne i større byer.

 

Kort over miljøzonen i Toulouse

Hent rutevejledning

vis muligheder skjul indstillinger

 

Gyldigheden af lavemissionszonen i Toulouse

Dette er en nød-lavemissionszone, som aktiveres, når emissionsgrænserne overskrides i flere dage.

Hvis du kører uden miljømærket i den aktiverede lavemissionszone, vil du blive pålagt en bøde på 68 euro (svarende til 508 kr.), som kan stige til 375 euro (svarende til 2.799 kr.), i tilfælde af for sen betaling.

Kørsel i Toulouse

Skal du til Toulouse med bil?

Fra 27. 11. 2017 skal udenlandske køretøjer være markeret med “Crit'air”-miljømærket. Denne såkaldte nød-lavemissionszone træder i kraft, når der registreres et højt forureningsniveau. Selvom de specifikke betingelser ikke er offentliggjort endnu, kan man antage at køretøjer med et Crit'Air-mærke i klasserne 4 og 5 vil blive forbudte. Der er 6 mærketyper i Frankrig, som udtrykker i hvor høj grad køretøjet er involveret i luftforurening. Hvis du ikke overholder disse regler, risikerer du en bøde på mellem 68 og 375 euro, svarende til 508 og 2.799 kr.

Lavemissionszonen i Toulouse er omgivet af Périphérique-ringvejen og dækker det meste af byens territorie. Motorvejene A62, A61 og A620 er udenfor zonen.

Bestil dit miljømærke for at få adgang til Toulouse og få gratis fragt!

Pladen har ubegrænset gyldighed og skal placeres i nederste højre hjørne af forruden.

Rejser du til Toulouse med køretøj?

Få Crit'Air til Toulouse, Paris og andre byer. GRATIS levering.