Miljøzone Steiermark

Miljøzone Steiermark

Fra 01. 06. 2012 - restriktioner for køretøjer i kategori N (køretøjer til tungt gods med en maksimal vægt som overstiger 7,5 tons og først blev indregistreret før 1992, inklusiv køretøjer med trailer og artikulerede køretøjer), med miljøklasse EURO 0. Adgang tilladt for miljøklasse Euro 1 og højere.
Fra 01. 01. 2013 - restriktioner for køretøjer i kategori N (køretøjer til tungt gods med en maksimal vægt som overstiger 7,5 tons inklusiv køretøjer med trailer og artikulerede køretøjer), med miljøklasse EURO 1. Adgang tilladt for miljøklasse EURO 2 og højere.
Fra 01. 01. 2014 - restriktioner for køretøjer i kategori N (køretøjer til tungt gods med en maksimal vægt som overstiger 7,5 tons inklusiv køretøjer med trailer og artikulerede køretøjer), med miljøklasse Euro 2. Adgang tilladt for miljøklasse EURO 3 og højere

Restriktionerne gælder nogen områder af distriktet: Graz og dens omgivelser, Murtal, Bruck-Mürzzuschlag, Leoben, Deutschlandsberg, Hartberg-Fürstenfeld, Leibnitz, Voitsberg, og Weiz.

 

 

REJSER DU TIL ØSTRIG MED BIL?

Få et miljømærke med GRATIS fragt indenfor 14 dage.