Miljøzone Steiermark

Grøn zone Steiermark

Påkrævet type miljøklistermærke i Steiermark: Gul Pickerl - Euro 3 og højere

Pickerl IGL sticker Austria

 

Du kan læse mere om de forskellige typer miljømærker i sektionen Miljømærketyper.

 

Straf på 2 180 Euro

Manglende overholdelse kan resultere i en bøde på op til 2.180 euro.

Økologiske zoners gyldighed i Steiermark

Restriktionerne gælder nogen områder af distriktet: Graz og dens omgivelser, Murtal, Bruck-Mürzzuschlag, Leoben, Deutschlandsberg, Hartberg-Fürstenfeld, Leibnitz, Voitsberg, og Weiz.

Fra 01. 06. 2012

- restriktioner for køretøjer i kategori N (køretøjer til tungt gods med en maksimal vægt som overstiger 7,5 tons og først blev indregistreret før 1992, inklusiv køretøjer med trailer og artikulerede køretøjer), med miljøklasse EURO 0. Adgang tilladt for miljøklasse Euro 1 og højere.

Fra 01. 01. 2013

- restriktioner for køretøjer i kategori N (køretøjer til tungt gods med en maksimal vægt som overstiger 7,5 tons inklusiv køretøjer med trailer og artikulerede køretøjer), med miljøklasse EURO 1. Adgang tilladt for miljøklasse EURO 2 og højere.

Fra 01. 01. 2014

- restriktioner for køretøjer i kategori N (køretøjer til tungt gods med en maksimal vægt som overstiger 7,5 tons inklusiv køretøjer med trailer og artikulerede køretøjer), med miljøklasse Euro 2. Adgang tilladt for miljøklasse EURO 3 og højere.

Kort over miljøzoner Steiermark

Hent rutevejledning

vis muligheder skjul indstillinger

 

Kørsel i Styria

Skal du til Styria med privat bil eller firmabil?

Fra 1. 1. 2014 gælder en restriktion for køretøjer i kategorierne N1, N2 og N3, hvilket kun giver adgang for køretøjer der falder ind under emissionsklassen EURO 3 og højere. Adgang til lavemissionszonen i Styria kræver at den farvede Pickerl-plade fastklæbes. Denne plade angiver emissionsklassen. Pligtforsømmelse straffes hårdt - bøden kan være på op til 2.180 euro, svarende til 16.268 kr.

De store byer Graz, Leoben og Weis samt landsbyerne og distrikterne Murtal, Bruck-Mürzzuschlag, Deutschlandsberg, Hartberg-Fürstenfeld, Leibnitz og Voitsberg hører under lavemissionszonen.

 

Bestil dit miljømærke for at få adgang til Styria og få gratis fragt!

Pladen har ubegrænset gyldighed og skal placeres i nederste højre hjørne af forruden.

Rejser du til Steiermark med køretøj?

Få Pickerl til Steiermark, Wien og andre byer. GRATIS levering.