Miljøzone Marseille

Grøn zone Marseille

Påkrævet type miljøklistermærke i Marseille: I det mindste Crit'Air 5

CritAir sticker France

 

Du kan læse mere om de forskellige typer miljømærker i sektionen Miljømærketyper.

 

Miljøzone Marseille

D. 1. januar 2019 blev en såkaldt nød-lavemissionszone også introduceret i Marseille. Både franske og udenlandske bilister kan kun få adgang til den aktiverede lavemissionszone (ZPA) med et gyldigt Crit'Air-klistermærke. Det er foreløbig ikke offentliggjort hvilke klasser der vil få adgangsforbud. Disse informationer bliver opdateret i tide.

Ligesom Tyskland, Østrig og andre europæiske byer går Frankrig efter at forbedre miljøet og livskvaliteten for indbyggerne i større byer.

 

Kort over miljøzonen i Marseille

Hent rutevejledning

vis muligheder skjul indstillinger

 

Gyldigheden af lavemissionszonen i Marseille

Dette er en nød-lavemissionszone, som aktiveres hvis emissionsgrænserne overskrides i mere end 3 sammenhængende dage.

Hvis du kører uden miljømærket i den aktiverede lavemissionszone, vil du blive pålagt en bøde på 68 euro (svarende til 508 kr.), som kan stige til 375 euro (svarende til 2.799 kr.), i tilfælde af for sen betaling.

Kørsel i Marseille

Skal du til Marseille med bil?

Udenlandske biler skal være markeret med miljømærket “Crit'air” fra 1.1. 2019. Denne såkaldte nød-lavemissionszone træder i kraft, når et højt forureningsniveau varer i mere end 3 dage. Selvom de specifikke betingelser og det nøjagtige territorielle omfang ikke er offentliggjort endnu, kan man antage at køretøjer med et Crit'Air-klistermærke i emissionsklasserne 4 og 5 vil blive udelukket.

Der er 6 mærketyper i Frankrig, som udtrykker i hvor høj grad køretøjet er involveret i luftforurening. Hvis du ikke overholder disse regler, risikerer du en bøde på mellem 68 og 375 euro, svarende til 508 og 2.799 kr.

Bestil dit miljømærke for at få adgang til Marseille og få gratis fragt!

Pladen har ubegrænset gyldighed og skal placeres i nederste højre hjørne af forruden.

Rejser du til Marseille med køretøj?

Få Crit'Air til Marseille, Paris og andre byer. GRATIS levering.