Miljøzone Heidenheim

Påkrævet type miljømærke i Heidenheim: grøn

Green Badge Bremen

 

Du kan få mere information om miljømærketyper i afsnittet Miljømærketyper.

 

Datoen for indførelsen af miljøzonerne i Heidenheim

  • Siden den 1/1-2013 – har det kun været tilladt at køre ind i miljøzonen hvis man har et køretøj med et grønt miljømærke

 

Kort over lavemissionszonen i Heidenheim

Hent rutevejledning

vis muligheder skjul indstillinger

 

Grøn zone i Heidenheim, Tyskland

Den 1/1.2013 indførte Heidenheim den strengeste lavemissionszone. Siden denne dato, har det kun været tilladt at køre ind i byen med et gyldigt grønt miljømærket. Formålet med lavemissionszonen er at regulere antallet af køretøjer der forurener luften.

Hvilke typer køretøjer gælder det?

Forpligtelsen til at have miljømærket gælder for både tyske og udenlandske personbiler (M1). autocampere (M1); store campingvogne (M1); minibusser (M2) busser (M3) små varevogne (N1) store varevogne (N2) lastbiler (N2) og tunge lastvogne (N3).

 

Kørsel i Heidenheim

Skal du til Heidenheim med bilen?

Siden den 1/1-2013 har det kun været tilladt at køre ind i Heidenheim med et gyldigt grønt miljøklistermærke placeret på bilens forrude. Det vil sige at det kun er tilladt at køre ind med et køretøj der forurener luften meget lidt, og hører under emissionsklasserne Euro 4 (diesel) eller Euro 1 (benzin). Manglende overholdelse af disse regler straffes i Tyskland med en bøde på 80 €. Hele byområdet falder ind i Heidenheim-miljøzonen.

Bestil dit miljømærke for at få adgang til Heidenheim og få gratis fragt!

Pladen har ubegrænset gyldighed og skal placeres i nederste højre hjørne af forruden.

REJSER DU TIL Heidenheim MED BIL

Få et miljømærke med GRATIS fragt.